PALKKAKONSULTOINTIA

Olen Antti Kondelin ja tarjoan työnantajille palkkahallinnon luennointi- ja konsultointipalveluja.

Oikeansuuruinen palkka ajallaan työntekijälle on toiminta-ajatukseni. Palkanmaksussa on noudatettava lakeja ja määräyksiä, vaikka se ei aina ole helppoa.

Olen toiminut palkkahallinnon konsulttina omaan lukuuni heinäkuusta 2013 alkaen. Olen yli 20 vuoden ajan luennoinut palkkahallintoon ja verotukseen liittyvistä asioista.

Työskentelin yli 10 vuotta palkkahallinnon asiantuntijana Elinkeinoelämän keskusliitossa Työmarkkinat-vastuualueella. EK:n tai oikeammin sen edeltäjän TT:n palvelukseen siirryin vuonna 2003 Verohallinnosta, jossa työskentelin yli 15 vuotta viimeksi ylitarkastajana.  Verohallinnossa tehtäviini kuuluivat työnantajasuoritukset ja ennakkoperintä.

Olen useita vuosia ollut toimittamassa Talentumin vuosittain julkaistavaa Palkkahallinnon säädökset-kirjaa.

Elinkeinoelämän keskusliitossa ylläpidin palkkahallintoa koskevia internetsivuja. Vastaavat internetsivut ovat jatkossa saatavana palkanlaskijanopas.fi-sivustolta.

Olen vuoteen 2003 asti laatinut useita verotiedotteita ja työnantajasuoritusten ohjeita Verohallinnon sivuille. Olen myös ylläpitänyt lukuisia vuosi-ilmoituslomakkeita.

Olen ollut jossakin roolissa mukana kaikissa tärkeimmissä palkkahallintoon liittyvissä uudistuksissa viimeisten 20 vuoden aikana. Minulla on myös ainutlaatuinen määrä erilaista suunnittelu- ja tausta-aineistoa, joista usein löytyy vastaus kysymykseesi. Laajan yhteistyöverkostoni kautta minun on helppo selvittää kysymyksiä.